DREAMS DO COME TRUE

Hvor skal man starte? Paris var rett og slett magisk, bokstavelig talt. For en ære det var å bli invitert av Chanel for deres Haute Couture-visning. Dette er ikke en hvilken som helst visning - dette er verdens mest eksklusive mote, som jeg fikk gleden av å se tett på. Håndarbeid og presisjon  i hver minste detalj og antrekk man bare kan drømme om. Tenk at hvert plagg er sydd for hånd hvor det er lagt ned hundrevis av timer på hver eneste look.

Jeg drømmer meg tilbake hver dag, for dette var en opplevelse for livet. Da musikken startet og den første modellen kom gående ut var kroppen min fylt av gåsehud og jeg tuller ikke når jeg sier at tårene prøvde å banke seg gjennom øyekroken min. Det var bare så vakkert. Sittende på min grønne parisiske café-stol under den trettiåtte meter høye imitasjonen av Eiffeltårenet, som var plassert midt i Grand Palais, kunne jeg nærmest kjenne den fantastiske kvaliteten på materialene gjennom fingertuppene mine (så nærme satt jeg modellene som så grasiøst passerte en etter en). Kolleksjonen var rett og slett eventyrlig fylt med med drømmeplagg og -accessoirer, perfekte hårfrisyrer og iøyenfallende makeup.

Karl Lagerfelt kom som alltid ut til stående applaus og avsluttet visningen med å ta seg en liten runde i Grand Palais. Det å få se en slik legende i virkeligheten var nesten surrealistisk når jeg reflekterer over det. For et mote-ikon! Der og da ser man så mye og det er så mange inntrykk å ta innover seg så man skjønner nesten ikke realiteten av det. Jeg mener - de største kjendisene var å se overalt, de mektigste motestemmene satt ved siden av meg og de flotteste kreasjonene (hele 64 looks) passerte i en enorm fart en etter en i utrolige omgivelser. Ja, jeg måtte klype meg selv i armen, og ja - det var en hel del å prosessere i ettertid. Ah, LYKKERUS!

One thought on “DREAMS DO COME TRUE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *