Dinner time

Min kjærlighet for todelte sett fortsetter, og da jeg var invitert i middag i går gikk jeg for denne varianten. Enkelt og elegant, samtidig som antrekket er komfortabelt og avslappet med lave sko. Er du som meg og er keen på en behagelig sommerstil er det bare å kaste seg over løstsittende plagg, lette materialer og iøyenfallende snitt.

Uansett, på mandag reiser jeg til Paris og videre fra Paris direkte til Marbella, derfor har dagen i dag vært proppfull av gjøremål og ærender. Det er mye som skal fikses og ordnes før både jobb og ferie står for tur, men jeg begynner å se lys i enden av tunnelen og gleder meg så mye til å hente ny inspirasjon og motivasjon på reisene mine. Yey yey yey! x

One thought on “Dinner time

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *