Bling Bling

Ok, disse øredobbene har jeg brukt så mye i sommer. Jeg elsker fargen, at de er lange og gir liv til både ansiktet og antrekket mitt. Jeg har egentlig gått bananas på tilbehør i det siste - alle fasonger, farger og materialer har fått innpass hos meg og jeg har rett og slett lekt meg mer med detaljer i ørene, rundt halsen, på fingrene og på hodet. Selv om jeg som regel faller jeg for enkle, men iøyenfallende øredobber, som de jeg har på meg her.

Jeg har funnet så mye kult hos Glitter den siste tiden, og jeg har selvsagt pakket flere favoritter med meg i feriekofferten. Det er ingen tvil om at ørepynt og annet tilbehør gir personlighet til antrekk, samtidig som de er et fint blikkfang.

Jeg liker å se etter smykker og øredobber med utradisjonelle fasonger eller sterke farger. For det er de variantene som piffer opp et helt enkelt hverdagsantrekk. Hos Glitter finner du et hav av budsjettvennlig varianter, i tillegg til strandvesker, solbriller og sandaler. Kanskje jeg akkurat reddet din sommergarderobe også? Jeg har hvert fall hatt glede av alle mine ting - fortsatt goood sommer! Xx

2 thoughts on “Bling Bling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *