Berlin Fashion Week

berlinfw

Processed with VSCO with b3 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with b3 preset

Processed with VSCO with a6 preset

I går reiste jeg til Berlin for å ta en liten del i den tyske moteuken. Jeg rakk å snikttitte på kolleksjonen til Dorothee Schumacher før visningen, prøve på et par jakker (som bare er så fine), spise deilig mat og drikke god vin i koselig selskap (når skal egentlig festlighetene ta slutt? Ikke det at jeg klager, altså). Etter middagen var det duket for drinks i en leiligheten som fikk meg til å drømme meg bort til Paris.

Processed with VSCO with a6 preset

I dag var det opp og stå tidlig, men til gjengjeld spiste vi deilig frokost og drakk ferskpresset juicer. Hotellfrokost er det beste som finnes (litt av alt, nam).

Til fengende musikk så vi 42 ulike looks i rustikke lokaler i dag. Denne kolleksjonen falt virkelig i smak hos meg; fantastiske jakker, highwaisted bukser av ulike slag og brede belter var helt klart favoritter i kolleksjonen. X

One thought on “Berlin Fashion Week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *