Årets best kledde kvinne

darja-nr1Sa7ZN4R7ad23Bbp6JNQJeg er utrolig glad og smigret over å være 1 av 3 finalister i kategorien "Årets best kledde kvinne" i Costume Awards. Tusen takk til alle som har stemt på meg så langt - det betyr så mye for meg og jeg setter stor pris på hver og en av dere. Håper dere har lyst til å hjelpe meg videre ved å stemme her! Tusen, tusen takk!

5 thoughts on “Årets best kledde kvinne

  1. Eli Soltvedt

    Den prisen synes jeg virkelig du fortjener. Jeg synes du har en av de beste norske bloggene nå, hvis ikke den beste, og du har din egen stil. Lykke til!

    Reply
  2. Emily

    Synes ikke du burde gå i ekte pels men tenke på at det faktisk sitter pelsdyr i bur folk virker så uvitende.hvorfor gir motebloggere blaffen i slikt? Dyr er noe av det mest uskyldige som fins som burde vernes ikke pines .alle i pels deltar på pining.alle kan jo tenke seg å bli født i et bur leve dag ut og inn i et knøttlite bur.synes dette er mer jævlig enn noe annet jeg kan tenke meg.alle babler om at folk skal ha det bra men hvorfor skal de som misshandler og utnytter dyr ha det bedre enn dyr! For meg er det dyra som er heltene de har verken lyst dø for bli mat el pels men de tvinges. Sørgelig verden.et dyr er mye mer verdt enn et klesplass.et klesplagg jeg bak ryggen på folk vemmes av.vemmes av at d er så lite empati for dyr i verden.alt vi ikke ser betyr ikke at det er særlig koselig på pelsfarmer el slakterier men det burde vi kunne tenke oss.og føle et el annet.føle at vi ikke vil delta i tortur .og for hva. Mote.. Er bedre ha hjerte enn være moteriktige kledd.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *