ALL BLUES

Jeg fikk øynene opp for smykkene fra All Blues for to-tre år siden, og siden den gang har jeg vært fan. Duoen bak merket lager smykker som skiller seg ut i mengden med et design som er ukomplisert, samtidig som det alltid iøyenfallende med unike detaljer, former og materialbruk. Ikke minst ligger det alltid kule historier bak deres design.

Det Stockholm-baserte merke ble etablert i 2010 av to kompiser, Jacob Skragger og Fredrik Nathrost, og de har på kort tid opplevd stor oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt med deres egne smykker og eksklusive samarbeid.

Jeg digger at All Blues tørr å trå ut av den kommersielle bobla, men parallelt klarer å skape et design som kan brukes av alle i alle anledninger. På i hverdagen og til fest.

Selv møtte jeg Jacob under moteuken i Paris og fikk se kolleksjonen som kommer til neste år. Det er mer fokus på gullbelagte smykker (noe som selvsagt gleder meg), flere av øredobbene er utformet på en utrolig kreativ måte og hårpynt har fått plass i kolleksjonen. Det er bare å glede seg! X

*Jeg har ikke fått betalt for å skrive dette innlegget.

Photo: Blaire and Lynae 

4 thoughts on “ALL BLUES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *