All Black

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Ikledd i sort fra topp til tå stilte jeg munter opp på jobb i dag. I går kveld lagde jeg meg to do-liste for den kommende uken og følte rett og slett at alt var ganske så organisert i hodet mitt. De siste ukene har vært utrolig hektiske og jeg føler jeg har jobbet døgnet rundt.

Processed with VSCO with hb2 preset

Derfor er det veldig deilig at jeg kan gire litt ned og komme meg tilbake i rutiner. Riktignok er det flere spennende ting i loopen, som jeg gleder meg til å dele med dere snart!

Den lekre kåpen jeg har på meg er mitt nyeste tilskudd i kåpekolleksjonen min - den skal brukes flittig fremover!

Coat: Munthe. Leather pants: House of Dagmar. Boots: Stuart Weitzman.

4 thoughts on “All Black

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *