Acne Archive

Acne2

I dag har jeg gjort ting jeg vanligvis ikke har hatt tid til på en vanlig hverdag. Fikset bryn, tatt manikyr og pedikyr og ordnet med en haug av ærender.

Stoppet også innom Acne Archive på Grünerløkka før jeg vendte snuten hjem. Jeg antar at dere har hørt om konseptet - hvis ikke er det en perle du bør besøke (spesielt om du er like fan av Acne Studios som det jeg er). Her finner man plagg fra tidligere og nåværende kolleksjoner og plagg som aldri har blitt produsert til en sterkt redusert pris.

Kjolen ovenfor skiller seg ut fra alle andre kjoler jeg har i garderoben, så det rettferdiggjør et eventuelt kjøp (til tross for et stappfullt klesskap). Dessuten er det jo flere begivenheter fremover, og da hadde den jo passet innmari bra. Blazeren på sin side satt som et skudd. Ettersom jeg bruker blazere hver uke blir jeg alltid glad når jeg finner varianter som har unike detaljer og snitt. Likevel klarte jeg ikke å bestemme meg for om jeg skulle kjøpe den eller ikke, så den henger der på Løkka med navnet mitt klistra på hengern. Får sove på det. Ubesluttsom som jeg er. Men, med et nyttårsforsett i bakhodet. X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *