Lag din egen Gucci-veske

Gucci_W_FW160754

Gucci introduserer DIY (do it yourself)! Motehuset ønsker å aktivere oss (deres kunder) til å uttrykke oss selv ved å personliggjøre produktene vi kjøper. Initiativet er selvsagt satt i gang av Gucci sin egen kreative leder, Alessandro Michele. Konseptet er basert på hans filosofi om at kvinner og menn bør kunne være autentiske og frie i hvordan de uttrykker seg selv.

Dionysus-DIY-corner-in-Montenapoleone_1

Dette gir oss muligheten til å blant annet velge i en rekke ulike broderier, materialer, mønstre og initialer når du skal designe din egen veske. Og selvsagt kan man leke seg i det som har blitt Guccis signatur de siste sesongene – print med dyr og planter av ulike slag.

_GAS0346

Monogrammene kan også pyntes med Swarovski-krystaller, men det er nok ikke akkurat et billig alternativ. Selv om Guccis DIY-tjeneste tillater oss å tolke Gucci sin estetikk på en idiosynkratisk måte, vil kombinasjonen av materialer, detaljer og dekor sørge for at sluttresultatet er i Alessandro Micheles ånd!

Dionysus-DIY-corner-in-Montenapoleone_5a

Ah, jeg merker det klør i fingrene etter å få designet min egen veske. Hvor kult er ikke det konseptet? Nå kan man faktisk investere i en veske som ingen andre kommer til å ha! En kombinasjon av Gucci sitt univers og min egen stilsans - ja takk. Konseptet er lansert i Milano, og vil deretter utvides til de største butikkene i motemetropolene. Og vi vil også kunne designe sko og andre plagg etter hvert. Yey!

One thought on “Lag din egen Gucci-veske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *