Red Alert

Processed with VSCO with c1 presetI helgen har jeg hatt litt egentid, unnagjort ærender og unnet meg selv et par fine ting.Processed with VSCO with c1 presetDisse sandalene fra Hermès har jeg siklet på en stund, og i helgen ble de med meg hjem. Elsker sesongens varianter i lekkert skinn og den røde fargen er bare helt perfekt.Processed with VSCO with c1 presetFikk omsider også besøkt min faste salong og stelt både føtter og hender med shellac i matchende farge. Det er så deilig nå som sommeren er rett rundt hjørnet!Processed with VSCO with c1 presetNå har jeg bare lyst til å ta på meg en hvit sommerkjolen, solhatt, disse sandalene og fly ned til den franske rivieraen. Ah, som jeg gleder meg til ferie!

12 thoughts on “Red Alert

 1. Siri

  Så fine! Har du flere par? Ville du valgt rød hvis du bare skal ha et par? Hva er prisen? Er så fine ?

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Tusen takk! Nei, dette er mitt første par. Ettersom jeg ofte bruker sorte og hvite klær synes jeg det er fint med farger på føttene. Synes rødt generelt er veldig fint! De koster 5000 kr.

   Reply
 2. silje

  Takk for svar! Er så i tvil på om jeg skal ha blått, orange eller sort? Hva hadde du valgt?

  Reply
 3. Emilie

  Hei, synes disse skoene er så fine! Men jeg må bare spørre om hvordan du bruker de? pleier du å ha de på om du skal gå rundt i byen oslo, cafe, shopping etc., eller når du er på ferie i Frankrike? Kanskje begge deler?
  Setter pris på svar<3 også må jeg jo slenge inn at jeg virkelig elsker stilen og denne bloggen din!

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Ja, sandalene bruker jeg til absolutt alle anledninger; både i byen, på ferie og på jobb. De er liksom perfekte til jeans og en t-skjorte eller en klassisk skjorte, samtidig som de passer til sommerkjoler etc.
   Veldig koselig at du liker stilen og bloggen min, tusen takk 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *