One minute contouring

IMG_0281 2Maybelline ga meg i oppgave å teste deres nye Master Sculpt, som er highlighter og contour i et og samme produkt. På et minutt (#minutecontouring) skulle jeg skulpturere, forme og definere ansiktstrekkene mine - hvordan ser dere i videoen nederst.MasterSculpt3Jeg hadde faktisk aldri gjort contouring på meg selv, så dette var helt nytt for meg. Hele essensen med teknikken er at du skal highlighte og ramme inn ansiktet, og på den måten fremheve ansiktets beste trekk ved å spille med lys og skygge.MaybellineEr du keen på å fremheve de såkalte kinnbena dine er dette produktet for deg. Jeg ble veldig overrasket over hvor lett det egentlig er å bruke teknikken. Jeg trengte bare riktig produkt, Master Sculpt og guiding i hvor jeg skulle påføre de mørke og lyse nyansene (se bilder og video).

https://www.youtube.com/watch?v=8kkEvP7nYaw&app=desktop

Den mørke nyansen skal være tydelig på huden (jeg ble litt skremt av den mørke fargen, men dette er hele poenget), slik at du får kontrasten du ønsker når den blendes ut. Highlighteren skal legges der du ønsker å fremheve dine ansiktstrekk, som vanligvis er neseryggen, kinnbena, midt på pannen, haken og over leppene på amorbuen.

Jeg ble så fornøyd med resultatet og produktet. Nå har jeg Master Sculpt som fast inventar i vesken, slik at jeg kjapt kan freshe meg opp på jobb eller fra jobb til middag. Produktet er på ingen måte forbeholdt fest, man må bare bruke det med rett mengde til rett tid! Tusen takk til verdens beste Maybelline-team for en helt fantastisk dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *