Skin Care

elixir!En ting som er helt sikkert er at jeg er særdeles selektiv på hva jeg deler og skriver om på bloggen. Jeg har ikke tro på én vidunderkrem eller en spesifikk behandling som over natten skal gjøre mirakler. Det er ytterst sjeldent.elixir4Nå har jeg brukt en serie fra Elixir i et halvt år, og jeg har merket en betraktelig forskjell. Det er også derfor jeg føler jeg kan uttale meg om produktene. Riktignok har jeg generelt vært heldig med huden, men etter at jeg fylte 25 år var jeg innstilt på å begynne å forebygge. Det jeg ikke var klar over var effekten av et skreddersydd program. elixir3Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har hatt så fin og frisk hud som det jeg har nå. Nettopp derfor vil jeg tipse dere om produktene jeg har brukt i en lengre periode. Jeg går på Beth's Medispa hver sjette uke, hvor den flinkeste hudterapauten, Anne Line Leothin, tar hånd om meg. For seks måneder siden startet vi med å scanne huden min og deretter satt Anne Line opp et hjemmeprogram som jeg skulle følge til punkt og prikke. hm6Programmet er tilpasset mine behov, som er glød, fuktighet, forebygging og reparasjon etter mye jobb, reising og stress. Jeg renser huden min morgen og kveld, intet unntak. Dette er utrolig viktig ettersom huden utsettes for ytre påkjenning i løpet av en dag, samt at vi skiller ut avfallstoffer på huden gjennom svette på natten. elixir5 Niactil er et produkt jeg elsker - det gir så mye glød til huden. Et av virkestoffene i kremen, niaciamide, hjelper huden med å opprettholde barrierefunksjon, kvitte seg med døde hudceller og forebygger aldring. I tillegg er padsene mine favoritter, som øker eksfolieringsgraden i huden min. Med andre ord vil det si at de gir en sunn, frisk og velfungerende hud med masse glød.lindas_tips_del_1.4 Green Tea med solfaktor 30 er en fantastisk dagligkrem med mye grønn te som virker betennelsesdempende og beroligende på huden, samt at den er en kraftig antioksidant. I kombinasjon med andre produkter forebygger den også mot pigmentering.

Ettersom jeg har vært så fornøyd med utviklingen og produktene har jeg har anbefalt dette til min omgangskrets. Kjæresten min begynte hos Anne Line for noen måneder siden og fikk produkter tilpasset sin hud, til og med han har merket stor forskjell på huden sin. Mamma har også kjøpt flere av produktene og er freslt - det synes jeg er gøy! Et tips fra meg til dere.

Flere av produktene er sponset, men jeg har ikke fått betalt for denne omtalen. Innlegget har jeg selv valgt å skrive etter utelukkende positiv erfaring.

8 thoughts on “Skin Care

 1. N.

  Hei. Så flott tips! Dette skal jeg prøve ut! 🙂 Hva slags behandling er det du pleier å ta hver sjette uke?

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Ja, det er så bra! Det varierer – alt ettersom hva huden min trenger, enten det er rens, ekstra fuktighet etc. Du bør snakke med Anne Line, så kan hun se hva som passer din hud. God helg 🙂

   Reply
 2. pia

  Hei Darja!
  Så fint at du kommer med et ærlig innlegg om hudprodukter som ikke er sponset. Må si jeg elsker bloggen din også.
  Hva ligger prisen på for disse Elixir produktene?
  Det kommer nok an på hvilke produkter man skal ha, men sånn ca? 🙂

  Ha en fin dag!

  Reply
  1. Darja Barannik Post author

   Hei Pia! Som jeg presiserer nederst er flere av produktene sponset, men jeg har også kjøpt og betalt for produktene selv. Veldig hyggelig at du liker bloggen – det blir jeg så glad for å høre! 🙂 Sjekk ut denne siden for et inntrykk av prisene. Ønsker deg en god helg når den tiden kommer! Klem Darja

   Reply
 3. Janne

  Hei! Er du fornøyd med denne rensen? Føler ofte mange renser gir en tørr og stram følelse på huden etterpå..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *