Run & Relax

Processed with VSCO with g3 presetJeg har alltid trent regelmessig. Vokst opp med tennis og håndball. Løpt og vært aktiv. Da jeg sluttet med tennis og lagidrett sto jeg liksom litt på egne ben, og måtte lage faste avtaler med meg selv, fremfor en trener eller et lag. rr4Og jeg har måttet være disiplinert og finne motivasjon på egen hånd. Noe jeg har klart, i perioder vel og merke. En av motivasjonsdriverne mine er nytt treningstøy. Jeg får lyst til å trene i freshe treningsklær. På samme måte som jeg får ekstra lyst til å gå på jobb i en ny kjole.
Processed with VSCO with g3 presetJeg har brukt treningstøyet fra Run & Relax i flere år, og er helt frelst. Materialene er som silke mot huden, tightsene gir meg en følelse av slankere silhuett og kolleksjonene har mange fine farger og mønstre man kan velge mellom.
runandrela2Jeg anbefaler dere å teste treningstøyet fra Run & Relax på det varmeste! Genseren og tightsen jeg har på her er speiseltilpasset løp og annen aktivitet med høy intensitet. På Bikram og Pilates brukes jeg derimot tights og sports-bh i bambusmaterialer.

Man vil jo føle seg komfortabel og se bra ut på trening, og det gjør man virkelig med Vibeke sitt design!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *