2017

For snart et år siden sa jeg opp jobben min i Aller Media, noe som har gitt meg mulighet til å ha en fleksibel hverdag med mye reising, ta del i spennende prosjekter og ta fatt på nye utfordringer. Året som har gått har uten tvil vært et av de beste etter at jeg ble ferdig utdannet: Det har rett og slett vært et år proppfullt med prosjekter og reiser som jeg ikke en gang kunne drømt om å ta en del i. Jeg har vokst, utviklet meg og utfordret meg selv på godt og vondt. Og på veien har jeg møtt så mange fine mennesker, som jeg har delt opplevelser og erfaringer med. Og vice versa.

Jeg har aldri opplevd at et år har flydd avgårde på det som føles som et blunk, noe som har medført at jeg ikke har rukket å reflektere ordentlig over de tingene jeg har vært delaktig i. For alle reiser, samarbeid og foto-opptak har nesten gått på autopilot. Det har mildt sagt vært et høyt tempo i 2017, derfor har jeg først og fremst lovet meg selv å ta en skikkelig juleferie og puste ut (bokstavelig talt), ikke minst ta inn over meg alt 2017 brakte med seg.

Om noen få strakser entrer vi et nytt år og for min del har jeg allerede flere samarbeid og reiser booket, og jeg har en følelse av at året som kommer vil bli hakket mer travelt enn det forgående. Derfor skal jeg være flinkere til å disponere tiden min, ta lærdom av erfaringene mine og sette meg nyttårsforsetter jeg skal følge. Ikke minst sette meg nye mål og ambisjoner for 2018. Gjør det samme du, da. For som mamma sier - du er regissør for ditt eget liv, og det er din oppgave å gjør det beste ut av tiden din. Og ikke glem, vi lærer alle så lenge vi lever - det er lov å gjøre feil! X

Photo: Daniel Bruno, The Urban Spotter

One thought on “2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *