Budsjettvennlige plagg

weekday

Det lyste stjerner i øynene mine da jeg var på vei hjem fra jobb for noen uker siden og passerte store vinduer med «Weekday» klistret i rutene. Endelig! Weekday er en av mine favorittbutikker i Oslo; budsjettvennlig, gode kvaliteter og spennende design. Og nå blir de nærmest min nabo - den 16. sepetember åpnes nemlig en ny 3-etasjes butikk i Bogstadveien 54.

wd_4308_pr_01_srgb_300dpi

I den anledning har jeg fått lov til å inviterer mine fine lesere til før-åpningsfest onsdag 14.september kl. 18-21. Det vil bli opptredener, forfriskninger og 20 % rabatt på alle Weekday-produkter kun denne dagen.

Moteserie motebib KK32 Foto: Truls Qvale Styling: Darja Barannik

Dere får altså mulighet til å sikre dere deres favoritter før alle andre, i tillegg til at dere gjør en god deal med rabatten som tilbys denne dagen. Det er begrenset med plasser, så her er det førstemann til mølla-prinsippet, påmelding finner dere her.

weekday2

Ovenfor ser dere et utvalg av mine favoritter, som jeg både har brukt i styling (toppen og strømpebuksen) og som jeg skal sikre meg førstkommende onsdag. Jeg elsker virkelig de asymetriske snittene,  flagrende detaljene, fargene og de ulike materialene. X Darja

Photo: Truls Qvale and Weekday. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *