Shoppingtips

SandvikaS Jeg er så utrolig glad for at jeg for første gang er en del av Blog Style Week på Sandvika Storsenter. Hver gang jeg besøker Sandvika Storsenter får jeg en nostalgisk følelse - dette var senteret vi alltid dro til som familie. Og nå som senteret er pusset opp og har et bredt utvalg av merker og butikker på et og samme sted drar jeg gledelig tilbake gang på gang.

På Sandvika storsenter finner man virkelig alt man trenger samlet på ett sted. Og det synes jeg er så deilig! Perfekt når jeg skal shoppe julegaver, oppdaterer garderoben og interiør i hjemmet eller når jeg skal ha middagsselskap og trenger alt fra mat og drikke til blomster og pynt.

Sandvikass

Forleden hadde jeg en shoot med Sandvika og ovenfor ser dere deler av resultatet.  Noen dager senere møtte jeg opp på senteret og hadde en morsom og kreativ dag sammen med en gjeng supertrivelige mennesker. Mitt oppdrag var helt enkelt å gjøre det jeg elsker - shoppe, velge ut mine favoritter og style antrekk, samtidig som vi filmet dagen min, som dere skal få se senere.

For meg som elsker å blande dyre klær med rimelige alternativer er Sandvika Storsenter midt i blinken. Hos kjedebutikkene som Mango og H&M finner jeg alltid gode nøkkelplagg, samt bursdagsgaver og pent undertøy hos sistenevnte. Ganni byr derimot på kule stylingplagg - klær som gjør litt mer ut av seg med spennende snitt, mønstre og materialer. Kiman Woman, Nadine og Mark and Brandy er noen av mange butikkene som fører flere av mine favorittmerker, både fra Skandinaviske og større internasjonale merker.

Celine

Krogh Optik er og forblir min favorittbutikk når det kommer til solbriller. Først og fremst fordi jeg har det beste og bredeste utvalget av solbriller og merker (Gucci, Prada, Tom Ford og Bottega Veneta for å nevne noen), men også fordi både jeg og resten av familien alltid har fått god service når vi har tittet innom.

Det var så deilig å traske rundt på senteret og se at butikkene var fylt opp med nyheter - kabelstrikk, luer, kåper i alle slags modeller, skinnbukser, pysjamas-sett og mye mer. Selv om jeg elsker sommeren og tviholder på den så lenge det lat seg gjøre, er jeg innerst inne klar for en ny sesong. Dere vet jo hvor mye jeg elsker kåper, lag-på-lag og gode, tykke materialer!
LINDEBERG

Jeg elsker kåper. Spesielt de variantene av god kvalitet, som faller perfekt når du tar den på deg og holder seg godt i fasongen år etter år. Å investere i en kåpe er vel verdt pengene og dessuten holder du på varmen, i motsetning til de billigere variantene som ofte er laget av syntetiske stoffer.

Da jeg var innom Kiman Woman fikk jeg umiddelbart øye på denne kåpen fra Lindeberg. Armystilen herjer fortsatt, og denne militærinspirerte kåpen vil bli min beste venn i høst og i vinter. Jeg elsker det maskuline preget, samtidig som jakken er feminin, stilren og kan dresses opp og ned etter anledning.

Lindeberg2

En genser i samme fargenyanse gir et fint fargespill til looken. Og skinnbukser og de høye hælene gjør antrekket litt mer rocket. De store solbrillene fra Céline som jeg fant hos Krogh Optik er prikken over i-en i dette antrekket. De sørger for litt hverdagsglamour og eleganse!

IMG_0267Den pysjamaslignende skjorten har fått lov til å forlate både sengen og soverommet (det samme gjelder den tilhørende buksen), for skjorten er å se både på fest, i jobbsammenheng, på catwalken og i streetstylebilde. Trenden har forøvrig vært tilstede en stund, men har den siste tiden virkelig blomstret for fullt.

Bymalenebirger

Da jeg besøkte Nadine på Sandvika Storsenter falt jeg pladask for dette todelte sette fra By Malene Birger. Jeg liker spesielt den 70-tallsinspirerte fargen og mønsteret, silkemyke materiale og selvsagt er det et bonus (faktisk luksus) når snittene er så behagelige.

IMG_0258

Det todelte settet kan du bruke sammen slik jeg har gjort her, men du kan også bruke plaggene hver for seg. For en klassisk stil ville jeg stappet skjorten i bukselinningen og kombinert settet med en sort blazer og sorte, spisse pumps. Sko gjør virkelig underverk for både figuren og uttrykket for hele anrekket. Du kan gjerne også kneppe opp en ekstra knapp på blusen og ha en lekker blonde-bh under. Det gir ikke bare en elegant feststil, men jeg tipper du også vil skille deg litt ut i mengden.

IMG_0416

Rosa er en farge som vi har sett sesong etter sesong, i både små og store mengder. Den fargeglade genseren fra Ganni har jeg hatt et godt øye for helt siden jeg så den på catwalken i København. Det er deilig å kunne sprite opp min nokså minimalistiske garderobe med rosa kabelstrikk.

aZrYr

For å unngå et alt for søtt uttrykk valgte jeg et par denimbukser med oppklippet, uperfekt kant og høyhælte sko. Genseren kan gjerne også kombineres med skinn- eller lakkmaterialer for et råere preg.

s

Dere finner alt og mye mer på Sandvika Storsenter nå - happy shopping! Xx Darja

Photo: Marthe Amundsen

3 thoughts on “Shoppingtips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *