Beauty Routines

IMG_1947

IMG_2011

IMG_1945

IMG_1883

Jeg elsker kokos: Smaken, lukten, konsistensen - ja, absolutt alt ved den fantastiske nøtten. Alt som smaker eller lukter kokos spiser jeg gledelig eller smører kroppen min med. Krokken ovenfor kjøpte jeg på et apotek i Florida og den er himmels mot huden, og lukter sjukt digg. Kanskje du finner den neste gang du er i statene - anbefales.

IMG_1985

Ellers tenkte jeg å dele et  par kremer som har vært mine beste venner i sommer. Vanligvis pleier jeg å få en ujevn farge på huden, spesielt i ansiktet, men i sommer har fargen vært jevn og fin. Noe jeg har vært så glad for!

IMG_1882

Anne Line, som jeg er hos hver sjette uke, anbefalte meg noen nye kremer som var spesielt gode i solen. Derfor kjøpte jeg disse i tillegg til de kremene jeg vanligvis bruker. Som jeg har skrevet tidligere har Elixir vært ekstremt bra for huden min, og i sommer fikk jeg nok en god opplevelse med kremene.

IMG_1994

Ceactil Everyday Crem og Ultradefense Repair gel er to av tilskuddene som jeg føler har vært alfa omega for meg i sommer. Ikke bare gir de mye fuktighet, som huden min trenger, men de er fulle av antioksidanter og vitaminer som forebygger tidlig aldring.

IMG_1893

Kombinasjonen av de ulike produktene, rens morgen og kveld og generelt det at jeg har lagt  mer tid og energi i hudrutinene mine har gjort en stor forskjell på huden min, spesielt nå i sommer.

IMG_2015

Solkrem er selvsagt en viktig faktor i det hele, og dagkrem med høy SPF brukes hver dag. Bildene ovenfor har jeg ikke retusjert, slik at dere kan se resultatet best mulig (sminkefri er jeg også på bilde ovenfor).

IMG_1907

Og til slutt ser dere tre produkter fra Dior som jeg liker å bruke for å skape en fin glød i huden. Om sommeren bruker jeg generelt lite sminke, men litt pudder og skimmer i kinnene gir ekstra liv til huden.

*Dette er ikke et betalt innlegg, bare anbefalinger basert på gode erfaringer. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *