Mix it up

Remix1

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg har alltid ment at veien til en flott og inspirerende stil er evnen til å kunne kombinere dyre og mer prisvennlige klær og accessoirer. Det å kunne gjøre gode kupp hos de rimeligere merkene, og samtidig investere i luksuriøse skatter - som man kan ha resten av livet. Kunsten av å blande high-street og high-end er det som inspirerer meg, ikke nødvendigvis en hel look fra et av de største motehusene. Det er på mange måter uoppnåelig for folk flest.

remix2

Zalando, som har et enormt utvalg av ulike merker i prisklasser som strekker seg fra hundrelappen til flere tusen kroner, gjør det gøy å shoppe. Å lete. Å finne de riktige plaggene. Å mikse og leke med stilen sin. Uten å nødvendigvis tømme lommeboka. En tommelfingerregel jeg selv har er å investere i gode vesker og sko: Skinnkvaliteten taler ofte for seg selv på flere meters avstand! Gode investeringer, budsjettkupp og blant annet mine stylingtips kan du lese om i dette intervjuet!

Processed with VSCO with hb2 preset

En klassisk skinnveske fra et av de store motehusene er eksempelvis en tidløs investering du vil ha glede av i en årrekke.  Men, den vil se like pen ut mot en kåpe fra Loewe, som en kåpe fra By Malene Birger eller Filippa K. Man må bare være bevisst i materialvalg, og alltid tenke kvalitet fremfor kvantitet. Du må ikke nødvendigvis bruke en formue på en genser fra et velkjent merke, når du kan finne fantastiske kasjmirplagg fra en rekke high-street-merker til en langt rimeligere pris. Gode tips og kupp finner du her!

remix4

Zalando har satt lys på nettopp dette med Remix Fashion hvor hvor Asap Rocky er i spisseni spissen, og oppfordrer oss kvinner til å tørre å utfordre oss selv. Og nettopp det har jeg selv gjort i antrekket mitt: Blandet plagg i ulike priskategorier, forskjellige merker og mikset ulike stiler. Blazeren, som er min evig favoritt, har jeg brukt nesten hver dag siden jeg fikk den. Jeg elsker virkelig lengden, snittet og mønsteret! Den er like fin med joggesko, som med et par hæler.

Mitt tips er å tørre å bevege seg ut av komfortsonen ved å eksperimentere med ulike stiler, materialer og snitt. Å kle seg skal være spennende og gøy - mix it up! X

All clothes from Zalando: Coat: By Malene Birger. Blazer: Won Hundred. Sweater: Pinko. Jeans: Citizens of Humanity. Sneakers: Opening Ceremony. Earrings: Sweet Deluxe. Sunglasses: Ray Ban. 

2 thoughts on “Mix it up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *