Nelly Goes Cuba

Cuba var en fantastisk opplevelse. Det var virkelig helt unikt og spesielt. For en øy. Historie. Arkitektur. Kultur. Infrastruktur. Kontraster, ikke minst. Jeg følte jeg tok en tidsmaskin tilbake til 50-tallet der jeg satt i en gammel, amerikanse bil, som passerte den ene fargesterke bilmodellen etter den andre i matchende knallfargede gater. På hvert gatehjørnet kunne man skimte historie - menneskene, bygningene, bilene, atmosfæren, musikken - hver og en om sin epoke.

Nei, dette var bare en uforglemmelig reise sammen med et knippe flotte folk - både teamet og de andre jentene. For en herlig og avslappet gjeng! Med minimal tilgang til internett og bagasje som ankom på dag tre (takk gud for stylingen til Nelly) ble denne turen et pusterom med full tilstedeværelse, lave skuldre, samvær og mye moro.

Nelly hadde selvsagt håndplukket ulike locations som var som tatt ut fra et eventyr. Bokstavelig talt. Man skulle nesten tro at ting var iscenesatt, men det var bare Cubas naturlige skjønnhet (flere bilder kommer) kombinert med stylingen som sørget for et fint sluttresultat! Ble forelsket i denne gule kjolen som jeg skal både skal bruke i bryllup i sommer og på ferie i Italia og Frankrike. I mellomtiden kan dere se flere bilder HER! Håper dere liker dem  Xx

2 thoughts on “Nelly Goes Cuba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *