MON GUERLAIN

IMG_8835

IMG_8830

IMG_8824

Jeg elsker parfymer, og når jeg finner en duft jeg liker bruker jeg den gjerne i flere år. Men, det tar tid og energi å finne akkurat den duften som passer meg. Jeg må lete, lukte, teste og vurdere. Den rette duften er som en gjennomsiktig tatovering, som skal formidle min personlighet ved kun en dråpe. Den skal gi meg gode assosiasjoner og gi meg en boost i hverdagen!

monguerlain

Da jeg var i Paris gikk jeg innom Guerlain sin fantastiske butikk på Champes-Élysées (virkelig verdt et besøk) og drømte meg bort i ulike dufter. Men, det var en variant som raskt skilte seg fra de andre - det var liksom en match sekundet dråpene la seg på innsiden av håndleddet mitt.

ebbahognestad-37

Mon Guerlain skilte seg umiddelbart ut fra de andre duftene; ved første øyekast var det den elegante flasken jeg så, deretter var det sammensettingen av blant annet lavendel, vanilje, jasmin og sandeltre som jeg ble tiltrukket av. Og når jeg i tillegg kunne få flasken personliggjort var jeg solgt.

IMG_8823

En feminin og elegant duft som jeg vil ha glede av i årene fremover. Et deilig tilskudd i parfymesamlingen min. Duften frontes av selveste Angelina Joile, som er en sterk kvinne som har mange hjertesaker, i tillegg til at hun kreerer og inspirer hver eneste dag både som skuespiller og regissør.
IMG_8820

Reklamefilmen er regissert av selveste Joile og filmet i hennes eget hjem i Frankrike. Filmen er så inspirerende og Angelina er like vakker som alltid; se filmen her! Og hei, snakk om bra dame: Hele overskuddet av salget går til veldedig formål. Takk Guerlain og takk Angelina Joile. Åh, nå kan våren ikke komme fort nok!

Photo: Ebba Hognestad

6 thoughts on “MON GUERLAIN

  1. Carina

    Så fint teppe fra layered interiors:) Kan jeg spørre om hvilken farge du har det i? På disse bildene ser det mer blått ut, og på andre mere grått/brunt. Klem

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *