Black and White

I går hadde vi fullt hus på vin og snacks, og da hele gjengen dro på Enoteca var viljestyrken min sterk nok til å bli hjemme. Jeg hadde nemlig planlagt trening i dag og trengte både søvn og overskudd. Godt plasser i sofaen med peis og sterinlys rundt meg begynte jeg på en etterlengtet sesong av Homeland.  Jeg ser sjeldent på TV av den enkle grunn at tiden som regel ikke strekker til , men i går slo jeg på stortrommen og skulle virkelig kose meg. Jeg knertet like så godt en hel sesong på rappen og tuslet i seng i femdraget i dag tidlig. Med andre ord ble det verken trening eller overskudd i dag, men til gjengjeld har jeg hatt en fantastisk dag med familiemiddag og påskehygge! X

5 thoughts on “Black and White

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *